Socializarea in impas

De ceva timp incoace am constat ca nu mai e nici o mare vrajeala sa faci facultate. Absolut toti imbecilii ajung sa faca o facultate desi nu stiu nici sa se iscaleasca. Le-ar fi de ajutor o calimara cu cerneala in care sa inmoaie degetul si sa puna amprenta pe hartie in loc sa scrie numele cu pixul. Dupa nebunia cu cei 70% picati la bac facultatile s-au speriat si au inceput sa faca fel de fel de jonglerii sa accepte la cursuri pe cei fara diplome. In ce tara traim? Respectul si inteligenta nu mai sunt la cautare ci banii luati de la niste imbecili prea prosti sa mai promoveze un examen pentru care s-au pregatit 4 ani de zile.

Probelma e ca acesti imbecili termina totusi o facultate insa nu sunt in stare sa lege doua vorbe. Nu sunt in stare sa socializeze in scris macar pe Facebook sau alte retele pentru ca mintea lor e atat de ingusta incat nu vede dubiecte de discutie. Facebook-ul generatiei 2014 se refera strict la postarea de poze si la comentarii de genul “Frumoasa” … un cuvant e de ajuns. Facebook a devenit o unealta de fala tiganeasca cu ceva ce te-a inzestrat Dumnezeu, nicdecum pentru realizari personale.

Ma gandeam cu groaza ca acesti cretini or sa ajunga in fruntea acestei tari candva, si noi vom depinde de ei. Ei vor lua masuri pentru generatiile de cretini care vor veni la vremea respectiva si deja ma duc prea departe cu exercitiul imaginatiei. Nu vreau sa depasesc o bareira de la care nu ma mai pot intoarce.

No Responses

Leave a Reply