Solutii nebancare

Cati dintre noi nu s-au lovit la un moment dat de situatia in care iti doresti sa cumperi ceva, sa achiti ceva, insa nu ai bani? Cred ca toata lumea, cu exceptia celor care s-au nascut bogati in urma tunurilor date de niste parinti smecheri. Nu ii pun la socoteala pe cei care au facut avere in tara asta prin munca cinstita intrucat sunt asa de putini la numar incat se pot aduna pe degete.

Ne nastem ca sa muncim insa de multe ori avem ghinionul sa muncim si sa nu ne alegem cu nimic. Viata in Romania a inceput sa devina uun lux pentru unii, iar sistemul corupt si prost administrat de catre incapabili incepe sa se zdruncine, ducand la aparitia problemelor sociale.

Ce faci cand muncesti pe 7-800 de lei pe luna si ai o familie de intretinut, regie de platit, facturi la utilitati de platit? Banii abia iti ajung de mancare si in niciun caz pentru mancaruri sofisticate. Poate ai nevoie sa platesti examenele de admitere la facultate ale copiilor sau pentru a achita regia de la bloc…. Poti contracta credite de nevoi personale de la Provident fara nici un fel de dosar. Vezi creditele nebancare daca vrei sa te lamuresti cine ti le acorda.

Ca sa faci un imprumut la o banca e nevoie de timp si credibilitate. Un salariu minim pe economie nu te recomanda in fata bancilor pentru nimic. Eu insumi am vrut sa ma duc la banca sa fac credit si de exemplu bancile statului nici nu m-a bagat in seama, motivand faptul ca ei nu lucreaza cu persoane ce au salariul minim pe economie.

E descurajant sa vezi cum te zbati sa rezolvi o problema si nu esti bagat in seama. Si nu e vina ta ca salariul e mic… e frustrant si extraordinar de stresant. Noroc ca mai exista astfel de institutii care ofera solutie problemelor tale fara batai de cap, si acte si dosare peste dosare.

Leave a Reply