Somnul dulce mult aduce

De cand am intrat in campul muncii, am invatat cat de important este somnul. Un somn bun te reface complet, iti da energie pentru a doua zi si te ajuta sa te mentii sanatos fizic dar si psihic. E destul de greu sa mai mentii cele 8 ore de somn pe noapte atunci cand te angajezi undeva din pacate, asa ca trebuie sa incercam sa ne creem niste conditii cat mai bune in dormitor. Somnul trebuie sa fie cat mai odihnitor si cat mai linistit, sa avem niste saltele moi si relaxante si sa avem o camera destul de bine aerisita.

Atunci cand sunt de serviciu, abia daca prind 5 ore de somn pe noapte si din pacate resimt aceasta oboseala acumulata. Incerc pe cat posibil sa dorm in zilele libere ceva mai mult. De asemenea, recent am comandat niste lenjerii de pat noi ca sa mai schimb atmosfera. Am fost atras de un Voucher de 10% reducere la aceste produse si sincer nu imi pare rau. Intotdeauna am apreciat produsele de calitate mai mult ca reducerea in sine.

Intotdeauna trebuie sa cautam produsele echilibrate din punct de vedere al raportului calitate – pret. Nu trebuie sa ne lasam pacaliti de preturile mici. Trebuie sa intelegem faptul ca un pret mic nu indica intotdeauna o afacere buna, din contra, multe sunt pacaleli. Atata timp cat romanii vor fi ahtiati dupa promotii si reduceri dar nu judeca si la rece daca merita sau nu sa cumpere un produs, pacalelile vor continua sa ne surprinda din ce in ce mai tare.

Sunt de parere ca trebuie sa evitam ieftineaua atunci cand vine vorba de confortul nostru personal. Daca ne zgarcim atunci cand vine vorba de noi, parca traim degeaba. Nu trebuie sa ne lipseasca niciodata nimic dar raportul dintre lucrurile calitative si pret trebuie sa aiba un echilibru intotodeauna.

Leave a Reply