Stil numai cu Fossil

Parca avem nevoie in Romania de mai multa eleganta si stil. Ma uit pe strada si vad oameni imbracati la fel, dar prost. Ce inseamna ca sunt imbracati prost? Prost nu din pricina calitatii ci a personalitatii. Toata lumea poarta aceleasi tricouri, aceleasi modele. Eu inteleg faptul ca moda e una singura, insa aceasta accepta mici abateri in functie de personalitatea fiecaruia. Prea putina eleganta vad pe strada si prea putin rafinament. Nu imi aduc aminte cand am dat mana ultima data cu un barbat ce purta un ceas de mana de exemplu, iar domeniul business face parte oarecum din viata mea.

As vrea sa vad un domn care poarta un ceas Fossil precum acesta. As vrea sa vad o doamna imbracata elegant, nu ca pentru discoteca. Daca intrebi in stanga si in dreapta vei primi un raspuns de genul “ma imbrac asa pentru ca asa ma simt comod”. Sunt de acord cu comoditatea, insa conteaza foarte mult si imaginea proprie. Trebuie sa avem un look business cat de cat macar la locul de munca, acolo unde se impune asa ceva bineinteles.

De ce Fossil?

O sa ma intrebati de ce am pomenit de Fossil in titlu. Mi se pare marca de ceas de mana cea mai impresionanta. Cu o istorie extraordinara in spate, cei de la Fossil reusesc sa scoata pe piata o gama larga de ceasuri de mana atat pentru femei cat si pentru barbati, sport, casual si business. Apreciez marcile ce reusesc sa dainuie printre decenii, asta inseamna ca furnizeaza atat calitate cat si diversitate, imbinata cu noutate.

Ceasurile Fossil au o leganta aparte, un rafinament special si toate acestea sunt imbinate cu un raport calitate-pret foarte bun. Degeaba un ceas arata bine daca se defecteaza. Defectele sunt atributul proastei calitati iar atunci cand discutam despre Fossil nu se pune problema de asa ceva.

Ok, acum ca am vazut ce inseamna un ceas de calitate, mai ramane o singura intrebare… De unde cumparam un ceas Fossil? Internetul ramane singura cale de a accesa un pret bun dar si diversitate. Cu totii am fost cel putin macar o data la un stand cu ceasuri intr-un hipermarket si ati vazut cat de limitat este spatiul de expunere. Site-uri precum secundar.ro ies in evidenta prin cantitatea impresionanta de marfa afisata.

E nevoie de multa munca de convingere pentru a schimba o mentalitate, de a obisnui oamenii fara personalitate ca au nevoie de personalitate. E greu dar nu imposibil. Am incredere ca pe viitor o sa avem parte de o schimbare, am incredere!

Leave a Reply