Sunt laptopurile ieftine buna la ceva?

Cu totii am observat faptul ca exista pe piata o serie de laptopuri ieftine, maxim 1100 de lei. Intrebarea fundamentala este daca le poti folosi la ceva? Cu siguranta au niste procesoare destul de slabe si nu fac fata jocurilor sau altor softuri sofisticate, insa atunci de ce se mai vand? Ce poti face cu un laptop ieftin precum acesta?

Am incredere in laptopurile Asus low entry

Discutam deci despre un laptop Asus cu procesor Celeron. Nu va fii o racheta si nici nu vei putea sa faci editare video, insa ce ai putea lucra pe el? Ei bine, eu chiar detin ceva de genul, asemanator, doar ca este de 14 inch. Aceleasi specificatii: Procesor Intel Celeron N 2830, 4 Gb DDR3, placa video Intel HD. Ce ma bucura cel mai mult la aceste modele Asus este faptul ca bateria tine exagerat de mult. Pe mine dupa aproape 6 luni de utilizare zilnica ma tine undeva la 4 ore si jumatate fara Wi-Fi.

Laptopurile ieftine sunt super ok pentru mediul office

Aceste laptopuri low entry se pot folosi cu brio in mediul office. Ce inseamna asta? Inseamna editare de text, e-mail, internet si cam atat. Mie pentru asa ceva imi trebuie si sunt foarte multumit de ele. Ca si calitate de constructie sunt destul de ok, solide cat de maxim 1100 lei. Nu poti sa le ai pe toate la bani putini, nu? Oricum repet, eu unul sunt destul de multumit.

Alegerea laptopului trebuie sa se faca in functie de necesitate

Daca as fii nevoit sa aleg un laptop ieftin si unul scump l-as alege pe cel ieftin si o sa va zic imediat de ce. Niciodata nu am fost de acord cu achizitia de tehnologie scumpa daca nu o folosesti. Si laptopurile trebuie cumparate in functie de necesitati. In Romania, oamenii cumpara laptopuri foarte puternice doar pentru ca si Gerogescu si-a luat unul. Pai cum? Ne lasam mai prejos?

Trebuie sa alegem intotdeauna laptopul de care avem nevoie si atat. Nu are rost sa cheltuim mai mult decat necesar. Inteleg faptul ca pentru unii banii nu sunt o problema, insa cred ca oamenii trebuie sa fie mai ponderati si mai inteligenti. Cred ca disuctam despre inteligenta atunci cand ajungem sa cumparam in functie de necesitati, mai ales cand gasim si laptopuri la oferta, inainte de inceperea anului scolar.

Leave a Reply