Suplimenteaza-ti bugetul cu ajutorul cardurilor de credit de la Idea Bank

Pentru ca tot vine Craciunul, iar cumparaturile in aceasta perioada se intetesc depasind de multe ori bugetul lunar normal, azi vreau sa iti vorbesc despre un card de cumparaturi si un card de credit de la idea Bank.

Cardul de cumparaturi Idea::credit card il poti folosi oriunde in lume, pentru plati la comercianti, online sau pentru retragere de numerar de la orice ATM din lume, iar limita de credit este de pana la 50.000 lei.

Daca iti incasezi veniturile prin Idea Bank ai o reducere preferentiala iar dobanda va fi de 23%. Suma minima de rambursat este de 2% din limita utilizata + 100% dobanda si comisioane aferente, insa daca iti achizitionezi acest card in perioada 2 Noiembrie 2015 – 2 Mai 2016, nici nu trebuie sa-ti faci griji de comisioane, pentru ca vei beneficia de comisioane ZERO pentru retragere de numerar de la ATM-uri de oriunde din lume, comision 0 pentru emiterea initiala a cardului, iar administrarea cardului in primul an este gratuita.

Cardul de credit Idea::gold card este un instrument financiar perfect pentru persoanele active care calatoresc des in strainatate, deoarece acesta se deosebeste de cardul de cumparaturi prin faptul ca are anumite beneficii in plus.

Cu acest card beneficiezi de oferte si reduceri exclusive prin programul de loialitate Mastercard Premium, avantaje premium la inchirierea de masini de la parteneri de top si asigurarea gratuita de calatorie care acopera riscuri precum: plecare cu intarziere/refuz involuntar de imbarcare/conexiune pierduta, intarzierea bagajelor, accident de calatorie, indemnizatie pentru spitalizare.

La fel ca in cazul cardului de cumparaturi, si Idea::gold card poate fi folosit oriunde in lume, pentru plati la comercianti, online sau retragere de numerar, iar limita de credit este tot de pana la 50.000 lei. Dobanda preferentiala este de 18% pe an daca iti aduci veniturile la Idea::Bank, iar suma minima de rambursat este de 2% din limita utilizata + 100% dobanda si comisioane aferente.

Daca soliciti acest card pana in data de 2 mai 2016, vei beneficia de comisioane 0 pentru emiterea initiala a cardului, pentru retragere de numerar de la ATM-uri de oriunde din lume, iar administrarea cardului in primul an este gratuita.

Indiferent de card, trebuie sa ai minim 18 ani si maxim 70 ani la data incheierii contractului de card de credit, sa ai contract nedeterminat de munca si sa lucrezi pentru aceeasi companie de minim 6 luni.

Daca indeplinesti criteriile de mai sus, poti chiar acum sa completezi formularul online de solicitare card de pe site-ul idea-bank.ro  sau il poti solicita de la orice sucursala, ori si mai simplu trimitand un SMS  la 1710 cu textul “gold card” pentru cardul de credit Idea::gold, sau cu textul “credit card” pentru cardul Idea::credit card si te va contacta un reprezentant al bancii.

 

Spor la cumparaturi!

Leave a Reply