Suport din ce în ce mai greu cocălăreala din România

Mergeam ieri la Mall-ul din Severin când, dintr-o dată, în parcarea din fața clădirii cu pricina, o fată cu un Golf 5 de Anglia (un cazan cu volan pe dreapta) se minuna ca tuta că putea să bage mai multe CD-uri în casetofonul mașinii. Alături de ea, doi cocalari absolut odioși, cu cefe late, tuciurii și semi-analfabeți (sunt convins că nu erau în stare să scrie nici după dictare), îi explicau ce-i aia o magazine de CD-uri, că au avut și ei pe alte mașini. WOW, în 2017 țăranii nu numai că încă mai folosesc CD-uri, dar se mai și miră ca proștii când descoperă aparate folositoare în urmă cu 10-15 ani. â

Ăsta e bă românul sărac, românul care nu a văzut în viața o mașină sau un obiect electronic. Cum a scăpat un pic la slugăreală prin UK și a dat de gustul banului, gata, apar cazanele cu volan pe dreapta cu care se dau gongoi și așa mai departe. Înăuntru, în mall, erau alți 4 indivizi așezați la o masă  care cântau manele și numărau teancuri de bani. Veniseră din străinătate și-și numărau probabil banii.

Nu știu de ce dar tare mi-e că se duceau să-și cumpere bemveuri. Nu-i mai descriu și pe ei, niște golănași țigănei care iar la fel, fac pariu că nu erau în stare nici să se iscălească.

Nu știu fraților dar m-am scârbit de tot de asemenea proști, de asemenea specimene care nu-s în stare să lege două vorbe, însă atunci când dau de bani se cred regi… Că bine le zice Puya în clipul lui „Grandomanii și țăranii se cred regi, dar culeg căpșuni”…. Cam asta e cu cocălăreala, unul dintre motivele pentru care în curând voi părăsi această țară pe care nu o mai simt a mea. E a lor, a cocalarilor analfabeți care-au scăpat 3 secunde în străinătate.

Leave a Reply