Taximetristii, cele mai mari curve

Se stie asta dintotdeauna. Cred ca ajungi milogul milogilor cand stai toata ziua si strangi de la oameni cate 4-5 lei. Atata face o cursa in Severin. Cam asta e media. Lucrez la peco si am observat ca fidelitatea in radnul lor nu exista. Daca concurenta scade cu 10 bani pe litru pretul se duc si alimenteaza de acolo, nu conteaza ca de la mine au luat mai demult o promotie mult mai buna. La 10 litri cat alimneteaza ei se si cunoaste economia, nu gluma…

Taximetristii sunt cei mai prosti de pe planeta, cele mai mari putori si oamenii buni la nimic. Cine nu a reusit sa invete ceva in viata s-a facut taximetrist, fara drept de apel. Ma uit la cei care vin la mine la alimentat si ii vad cum pute pamantul sub ei de lene. Sunt genul de oameni pe care nu i-as putea niciodata sa ii vad muncind ceva fizic.

Toti vin la mine si cer pe datorie. Ca aduc ei banii peste o ora doua… bineinteles ca nu ii mai aduc… sunt niste cacati cu ochi pentru care am pus destui bani pana acum. Chiar nu mai dau la taximetristi pe datorie chiar daca toti zic ca nu fac ei de-al deastea, ca aduc ei banii, ca ei nu sunt ca ceilalti si asa mai departe. M-am saturat de lichele si de oameni de nimic.

Leave a Reply