Te intereseaza un video chat din Bucuresti?

Bucurestiul este capitala. Este orasul in care toate afacerile importante au succes, datorita mai ales zonei de influenta. Stim cu totii cum se traieste in provincie, economia trage sa-si dea ultima suflare fara ca nimeni sa puna piciorul in prag, fara ca nimeni sa faca ceva pentru a salva de la dezastru un o tara ce are nevoie de toate orasele puternic industrializate. Altfel, odata cu moartea industriei, mor si IMM-urile ce aveau nevoie ca de aer de o economie locala functionala. Nu mai sunt IMM-uri? Pai nu mai sunt locuri de munca… Din cate stim, Mehedintiul, judetul in cate imi duc traiul este pe primul loc in tara la somaj, peste 10%. Nu stiu daca mai exista in Europa o tara in care sa existe asemenea cifre… De-asta suntem cei mai saraci, pentru ca nu avem grija de tara noastra si nici de locuitorii ei.

Toata lumea dornica sa traiasca este nevoita sa “emigreze” catre capitala. O gramada de amici de-ai mei au facut acest pas pe care il voi face si eu in curand in caz ca ceva nu se schimba, si trebuie sa inceapa o schimbare de acolo de sus, de la putere… Altfel, e totul compromis. Bucurestiul este singurul oras din tara care mai merge cat de cat din punct de vedere industrial. Este singurul ce mai ofera locuri de munca si singurul in care mai auzi de aparitia unor noi locuri de munca. Pai am aflat recent ca un video chat din Bucuresti angajaza pe banda rulanta fete fara sa puna prea multe conditii. Asta spune multe despre economia acelei zone, despre relatiile ce se pot stabili intre intreprinzatori si toate cele.

Apropo de videochat, stiu ca este un subiect destul de controversat. Practic toti il blameaza doar de fata cu altcineva. In sinea fiecaruia dintre noi exista certitudinea ca este un loc de munca destul de profitabil. Un video chat din Bucuresti face bani intr-o noapte poate mai mult de cat fac eu intr-un an la statie, ca doar am 800 de lei salariu. Atata este puterea provinciei la ora ctuala in materie de Mehedinti. Daca as fi fata, probabil m-ar interesa un astfel de job. Eu nu am prejudecati si nu sunt genul care sa gandesca ipocrit. Sunt de parere ca in Romania contemporana nu mai ai sansa sa faci bani lucrand o meserie calificata atata timp cat nu esti platit conform diplomelor si competentelor.

Trebuie sa ne adaptam continuu unei lumi in schimbare, unei unor vremuri care in Romania cel putin se indreapta catre mai rau. Trebuie sa avem puterea de a ne schimba modul de viata, de a migra catre locurile in care un serviciu ne poate sigura indeplinirea viselor noastre. Sunt de parere ca daca traim o viata fara sa ne indeplinim visele, o traim degeaba.

Leave a Reply