Tigaile de Anglia ar putea fi interzise?

Autoritatile au pus gand rau celor care folosesc masini cu volan pe invers. Cica o sa ai voie sa circuli cu ele doar daca o sa demonstrezi ca ai permis luat intr-o tara in care se circula pe partea dreapta si daca faci dovada a cel putin 20 de ore de conducere extra fata de scoala. E o aberatie, ca si mult temutele legi impotriva masinilor inscrise in Bulgaria. Guvernul vrea sa faca ceva dar nu stie ce, vrea sa faca ceva dar face o prostie despre care o sa viuasca intreg mapamondul.

Pai in ce tara din lumea asta nu ai voie sa inscrii tigaile de Anglia? Bine, in Romania sunt excesiv de multe pentru ca exista si foarte multi tarani parveniti care desi nu isi permit sa dea 4000 de euro pe un Audi A4 din 2002 normal, se imprumuta de undeva si fac rost de 2000 de euro cu care cumpara un Audi A4 din 2002 de Anglia, cu volan pe invers. La noi exista fala tiganeasca si ideea ca masina face omul. Sau haina…

Din punctul meu de vedere, nu e ceva normal ca intr-o tara sa folosesti masini cu volan pe invers fata de sensul normal pentru ca e periculos. Nu discutam pentru cei care sunt in tranzit, ci strict despre cei care cumpara toate troacele de Anglia pentru nici 1000 de euro si isi rup gatul cu ele in momentul in care incearca sa depaseasca.

Taranii care le cumpara se gandesc mai mult la emblema din botul masinii de cat la propria siguranta sau la siguranta celor pe care ii transporta. Sunt curios cum si daca se va aplica aceasta lege destul de ciudata si discriminatorie de altfel.

Leave a Reply