Tiganii, Mercedesul si pisatul

Astazi am fost pana la Cinema City sa iau niste bilete pe care le-am platit online. Au un aparat acolo care iti elibereaza biletul in functie de numarul de telefon inregistrat pe site cand cumperi. Deci cumperi biletul si lasi numele, prenumele si numarul de telefon, apoi mergi la acel aparat, bagi numarul de telefon acolo si ti se elibereaza pe loc un bilet. E destul de buna ideea si astazi am probat-o si eu, functioneaza.

In drumul meu insa, ca m-am dus pe jos, v-am spus ca am ceva probleme cu alternatorul la masina si nu prea mai circul cu ea, am intalnit o poarta larg deschisa la o casa … roz. Mi-am dat seama ca  erau tigani dupa nuanta casei. Era pe partea pe care treceam eu pe trotuar, deci nu aveam cum sa o evit de cat daca treceam pe partea cealalta.

Inaintez si ajung in dreptul portii, poarta larg deschisa. In fata portii, la trotuar erau 3 X Mercedes  de aproximativ 20.000 de euro bucata, iar din curte duhnea un miros de pisat cum nici la colsetele publice ale anilor 90 nu simteai. Cred ca oamenii aia se pisa prin curte de cand s-au mutat acolo, nu stiu cu suporta vecinii mirosul. Cred ca oamenii din jur ori si-au abandonat casele ca la Cernobil ori si-au luat ceva masti de gaze.

Cum ma sa puta a pisat la tine in curte? Nu exista veceuri? Avem Mercedes la poarta si ne pisam si ne cacam pe fie unde? Pai cam da. Astia sunt tiganii si daca le spune cineva ca put si ca sunt nespalati se supara. Pai cum sa nu le spui cand treci prin fata curtii lor si lesini de la mirosul de pisat? Asa ceva cred ca numai in Romania vezi…

Leave a Reply