Timpul in relatia cu viata

De la o anumita perioada de vreme, timpul incpe sa conteze din ce in ce mai mult in vietile noastre. Cu cat inaintam in maturitate, cu atat avem senzatia ca avem mai putin timp la dispozitie. Adevarul este ca odata evadat din lanturile copilariei, incep sa apara probleme si griji noi, ale caror rezolvare inca nu le avem. Trebuie sa experimentam de fiecare data si sa invatam din greseli atunci cand nu luam decizia corecta. Ma uit la mine si realizez cum odata cu maturizarea, mi-am schimbat si obiceiurile, pasiunile. Daca pana nu de mult obisnuiam sa pierd vremea fara folos la calculator, astazi orice ora pe care o gasesc libera doresc sa o fructific intr-un mod cat mai constructiv si cat mai eficient. Am ajuns la concluzia ca timpul este ireversibil si ca odata trecut, acesta nu se mai intoarce niciodata. Viata este precum o papiota de ata, finita. Odata ajunsi la capatul ei, nu exista punct de intoarcere.

Trebuie sa ne bucuram de timpul nostru cat mai mult, constatand la un moment dat ca banii nu mai sunt o prioritate. Odata trecut la cele sfinte, acestia nu-ti mai sunt de nici un folos. Eu unul prefer sa platesc pe altii sa faca munca costisitoare din punct de vedere tempora. Angajez o firma de curatenie intotdeauna cand am nevoie. Se ocupa cu curatenie de birouri dar si curatenie dupa constructor. Intotdeauna mi-a placut sa apelez la cei mai buni in domeniu si cred ca ar fi un sfat bun de urmat pentru toata lumea.

Imi place sa traiesc lucrand la lucrurile care ma fac fericit. De multe ori ma gandeam la cei cu joburi la care se duc din obligatie. Nu pot sa imi imaginez o astfel de viata, pur si simplu nu pot.

Leave a Reply