Toate ca toate, insa ma dispera firmele si angajatii lor care nu raspund la mail

Bai fratilor, eu cand primesc un mail, raspund la el in interval de cateva minute, indiferent cat de ocupat as fi. Daca este vorba despre o propunere de colaborare ce necesita putina analiza, raspund in maxim cateva ore, in functie de cat de ocupat sunt. Am o problema cu cei care nu raspund la mailuri si se caca pe ei de seriozitate pe alte parti, firmele pulii mele. Asa se face publicitate in 2015, raspunzand la mailuri o data la 3 zile sau deloc. Eu nu concep asa ceva, daca nu esti in stare sa raspunzi la un mail in timp util, apuca-te de agricultura, n-ai ce cauta in mediul online in care se cere seriozitate.

Daca esti genul care se crede antreprenorul pulii mele si nu raspunzi deloc, cu atat mai mult… Ai sapa cu 15 lei la magazine, poti lua si o lopata si iti doresc bafta la sapat gropi pe la tara, intrucat oricum acolo vei ajunge mai devreme sau mai tarziu. Daca nu esti serios iti ei taia singur creanga de sub picioare. Eu unul primesc zilnic peste 200 de mailuri si raspund la toate daca este ceva ce necesita raspuns. Daca cineva ma intreaba, ii raspund. Daca intreb pe cineva si nu imi raspunde, dude, we have a problem. N-ai bun simt dar te dai rotund si plin de suficienta pe net? Nu-i ok…

Oricum, sunt sigur ca va veni acel moment in care seriozitatea in Romania va incepe sa se trieze si pe internet, nu numai in realitate. Va veni un moment in care toata aceasta aroganta ce te impinge sa raspunzi doar cui iti convine iti va pune capac. Nu exista nu am timp. Nu exista nu am, exista doar nu vreau sau “ia mai da-l in pula mea si pe asta…”.

Leave a Reply