Tot astept ceva reduceri pentru scaune de birou, nici de Black Friday nu am avut bafta

Nu stiu de ce , eu cred ca sunt certat cu reducerile. De un an de zile tot trec pe la Carrefour Drobeta si ma uit cu jind la un scaun de birou care costa 299 de lei. Am tot zis ca astept ceva reduceri sa il iau si eu la jumatate de pret, insa din pacate nu am bafta la chestii de-astea. Inainte de Black Friday am trecut din nou pe la Carrefour sa ma uit la scaune si in loc de 299 se ieftinise pana la 350. Asa stie Carrefour sa faca preturile inainte de Black Friday. Banuiesc acelasi lucru si la ei ca la toata lumea, adica s-a terminat promotia cu furnizorii exact inainte de Black Friday.

Eu nu pot sa concep mizeria asta, adica sa presupui ca toata lumea e fraiera si pune botul la vrajala cu furnizorii si promotiile terminate. Adica un an de zile pretul sta teapan si cand vine vorba de vanzari uriase, se termina promotia. Ok, de acord, se termina promotia dar cu voia cui si cu ce scop? E clar ca daca se termina se termina intentionat. Sa castige si magazinul sa castige si furnizorul dar in fine, mi-am spus cred ca de suficiente ori parerea despre modul in care se face Black Friday in Romania, nu mai e nevoie sa mai repet cred.

O sa ma uit pe internet de scaune de birou, probabil ca mai sunt ceva oferte inca ne epuizate ce asteapta intr-un colt de magazin online… Sau nu? O sa ma uit cand o sa am timp si in cazul in care o sa gasesc ceva interesant o sa revin cu un review. Da, un review la un scaun de birou nu e nimic iesit din comun. Am vazut oameni care nu erau in stare sa monteze rotilelel la scaun, asa ca ce sa mai zic?

Leave a Reply