Trafictube.ro incepe sa piarda din calitate

Ma uitam adienaori pe Trafictube.ro si in afara de un clip interesant cu un politist roman ce mai are putin si roaga in genunchi sa-i dea actele un conducator auto care a parcat pe contrasens, nu mai vad nimic interesant. Nici un accident, nimic. In trecut, canalul era vestit pentru accidentele care erau surprinse de conducatorii auto si am incercat sa ma gandesc la o explicatie.

Una dintre explicatii poate fi faptul ca pretul pentru camerele auto DVR a scazut destul de mult iar Trafictube.ro nu a inceput sa selecteze contentul de calitate de contentul plictisitor. Oricine poate sa posteze orice acolo, inclusiv o plimbare cu masina pana la bunici si inapoi. Astfel, clipurile interesante se pierd prin marea de clipuri plictisitoare, iar calitatea scade simtitor.

Daca inainte era ceva de prestigiu sa postezi clipuri pe Trafictube.ro, astazi nu mai e nici un fas. Devin mai virale daca le pui pe Youtube si atat, nu e nevoie sa la mai aduci si pe Trafictube.ro chiar daca au o comunitate formata deja. Cred ca este genul acela de site care a ajuns mare dar nu a stiut sa se mentina la acel nivel. La fel s-a intamplat si cu Vplay.ro, daca va mai aduceti aminte ce nebunie era cu el acum vreo 4-5 ani cand aveau seriale si toate cele.

Poate ca e vremea sa se infiinteze o noua comunitate auto in Romania care sa se ocupe de lipsa de calitate a clipurilor filmate cu camera auto, comunitate care sa ridice standardele si care sa aduca exact lucrurile interesante in prim plan. Poate ca pe viitor cei de la Trafictube.ro vor reusi sa ridice standardul intr-un fel sau altul, sau cine stie, poate mi se pare mie ca s-ar cam dilua calitatea pe caldaramul lor.

Leave a Reply