Trăim în țara câinilor, tot mai mulți copii ajung la spital mușcați de animale

Da frate, un copil a intrat în curtea unei unități comerciale și a fost rupt în două de niște câini ținuți acolo pentru pază. Am spus de multe ori că în România, obiceiul acesta barbar de a-ți apăra curtea cu câini nu o să dispară niciodată și cu toate că există mijloace moderne de protecție, nimeni  nu vrea să investească în ele. E mai simplu să arunci în curte 4 câini și când cineva intră pe poartă, e ucis pe loc de aceste animale înfometate. Că aici e toată șmecheria. Ele sunt foarte agresive pentru că sunt înfometate de către stăpâni, să apere mai bine cică.

Cazul acesta s-a petrecut prin zona Clujului dacă am citit bine știrea, găsiți mai multe detalii pe digi24. Cât de primitiv și de idioți am rămas… O să ajungem la un moment dat să nu mai putem ieși din casă de câini. Un mapamond întreg a rezolvat problema câinilor odată pentru totdeauna numai în România nu există nici un fel de preocupare pentru acest lucru. Noi parcă suntem aerieni, nu învățăm nimic din modul de conviețuire al vesticilor, bine că știm să facem gât să cerem o țară ca afară atunci când vine vorba despre salariu. Daaa, la plăcinte înainte, la război înapoi.

Când vine vorba despre bani, toți românii vor bani cu sacii așa cum au fost învățați de mici de mama, tata, și profesorii Salam și Guță. Toată lumea visează la munți de bani care să pice așa din șmecherii, nu din muncă. Străinii au muncit mult pentru a scăpa de prolema potăilor de pe stradă sau din curțile unităților comerciale. Noi? Nu muncim nimic…

Leave a Reply