Trimite-I un buchet

Stiu ca in ziua de azi florile nu prea mai starnesc interesul fetelor. Lucrurile s-au schimbat tare mult o data cu aparitia tehnologiei. Florile sunt considerate un simbol al frumusetii, al gingasiei si parfumul lor este placut de 90% din femei. Problema este ca se ofilesc si multe tinere nu se mai bucura de ele. De ce nu se mai bucura de ele? Pai simplu, asteptarile au crescut. Pe vremea cand eu eram mic nu existau masini bengoase, nu existau magazine de bijuterii, nu existau telefoane high tech… lumea obisnuia sa citeasca iar bunul simt era la ordinea zilei. Astazi lucrurile au luat o intorsatura la 180 de grade si fetele obisnuite cu lucruri mult mai de pret cu greu mai gasesc interesante un simplu buchet de flori.

Dar, daca aveti ocazia sa dati totusi de o fata care sa le aprecieze puteti sa cumparati flori online si sa i le trimiteti indiferent de oras.  Un buchet de trandafiri sau un buchet de frezii fac mai mult decat 1000 de cuvinte in ochii cui stie sa le aprecieze. Puteti sa comandati florile online de pe magazinuldeflori.ro si un colaborator al firmei care se ocupa cu vanzarea se va ocupa de livrarea propriu-zisa.

Sensibilitatea si duiosia tipica femeilor poate fi livrata oriunde in doar cateva ore sub forma unui buchet de flori. Uite ca si tehnologia atat de blamata uneori pentru distrugerea bunului simt e utila uneori si poate fi folosita pentru a face astfel de mici surprize.  Ma gandesc serios sa fac si eu unui astfel de cadou, alaturi de un mesaj scurt.  Sunt curios daca s-ar putea filma si reactiile. Ar fi de-a dreptul genial. Elementul surpriza e maxim intr-o tara ca Romania, in care surprizele placute nu prea apar asa cu una cu doua. Ar fi interesant de vazut si de urmarit.

Leave a Reply