Tu cat ai de plata la intretinere?

Am observat faptul ca intretinerea la bloc difera foarte mult de zona in care stai si de orasul in care locuiesti. Unii reusesc sa furnizeze apa calda si caldura la preturi destul de avantajoase, altii nu prea reusesc. Astfel, exista situatii in care intretinerea pe timp de iarna poate sa depasasca 700 de lei pentru un apartament cu 2 – 3 camere. Deja stai si te gandesti daca mai este rentabil sa traiesti in tara asta din moment ce salariul minim pe economie este undeva la 777 lei. Nu-ti ajung sa te intretii.

Cum poti plati intretinerea ridicola?

Pai ai de ales, ori vinzi tot ce ai si te muti cu cortul in padure, unde nu mai platesti nici o intretinere, ori te imprumuti de undeva si achiti datoria. Acuma, cu cortul in padure nu e o solutie mai ales pe timp de iarna, asa ca trebuie sa luam in consideratie doar varianta, cu imprumutatul. An de an, aceeasi poveste, n-avem banii de intretinere. An de an trebuie sa ne imprumutam pe la rudele mai instarite, pe la vecini, pe la prieteni si asa mai departe.

Dar daca ti-as spune ca poti rezolva problema fara sa apelezi la nimeni? Uneori rudele sunt si ele stramtorate, prietenii iti intorc spatele la greu. Stim cu totii cum e. Datoria la intretinere se aduna si se aduna pana in momentul in care esti pus in situatia de a-ti pierde casa. In cazul in care nu stiati, pentru neplata intretinerii, asociatia de locatari poate sa-ti scoata la licitatie imobilul pentru plata datoriei.

Astfel, solutia ta sta intr-un credit nebancar. Da, ati auzit bine, nebancar. Daca te duci sa faci credit la o banca pot sa treaca luni de zile pana se aproba creditul. Daca ai salariu sau pensie mica poate nici nu se aproba, poate ai mai avut datorii pe la banci in trecut. Provident.ro vine in ajutorul vostru si va ofera o solutie printr-un credit nebancar la care puteti aplica online chiar aici.

Faci un credit la Provident, ai banii a doua zi, ti-ai platit datoria la intretinere si ai scapat de problema. Cred ca este singura solutile care poate functiona in cazul celor cu venituri mici.

Lasa-mi un comentariu in care imi spui cat ai de plata de obicei la regie / intretinere pe timp de iarna. Nu uita sa scrii orasul si numarul de camere pe care apartamentul il are.

Leave a Reply