Tu ce asteptari ai de la scaune pentru bar?

Barurile din Romania nu prea seamana cu cele din strainatate si nu cred ca e un secret pentru nimeni. In strainatate se merge destul de mult pe crearea unui ambient placut, propice relaxarii. Cam asa ar trebui sa fie si prin Romania, doar ca aici avem de-a face cu fenomenul “carciuma”.

De cele mai multe ori, barurile din tara nu sunt altceva de cat niste carciumi cu puternice influente din lumea satului, ca sa nu zic taranesti. Cred ca daca stau sa ma gandesc mai bine, cunosc un singur bar ce poate fi numit asa in adevaratul sens al cuvantului. Se afla in Bucuresti si am petrecut acolo cateva ceasuri asteptand pe cineva. Da, am petrecut cateva ceasuri incat persoana cu pricina pierduse un avion.

Am fost impresionat in primul rand de scaunele pe care am stat. Aici se vede clar diferenta intre bomba din Severin si barul din Bucuresti. Bautura de calitate pe scaune de calitate, intr-o atmosfera destinsa si destul de moderna. Nu m-am imbatat, stati linistiti caci nu am obiceiul sa fac asta.

Sunt genul de om responsabil care nu se duce in bar ca se imbata ca porcul. In barurile serioase nu o sa vezi niciodata betivani. Am pus o intrebare in legatura cu standardul calitatii unui barman din incinta. A spus ca in Bucuresti ai doua optiuni, ori faci carciuma ori bar si carciuma aduce mult mai putini bani. In bar preturile sunt mai mar si vin doar oameni care doresc calitate si relaxare.

Mi-a zis ca acele scaune despre care va spuneam mai devreme ca m-au impresionat au fost comandate de pe www.scaunepentrubar.ro. Atunci cand a fost mobilat barul s-a apelat la firme de top astfel incat oamenii sa se simta confortabil in incinta. Nimic nu e din plastic, nimic nu e ieftin, nimic nu e chinezesc.

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu cand stau pe un scaun vreau sa simt ca stau confortabil, altfel ma duc si ma asez pe bordura si termin povestea. Nu am fost niciodata in carciuma si nici nu o sa ma duc pentru ca am alte gusturi si alte prioritati. Carciuma este pentru cei care se imbata ca porcii pe cand barul este pentru cei cu aliura de gentleman.

Leave a Reply