Tu ce marci de telefoane ai avut pana acum?

Incerc sa fac rapid un inventar al telefoanelor mobile pe care le-am avut de-a lungul timpului. Va spun de la inceput ca sunt multe la numar, insa o sa incerc sa le enumar cat mai precis si sa-mi aduc aminte cat mai multe dintre ele. Nu am o vasta experienta in materie de telefoane mobile, insa am apuca din 2007 pana in prezent sa folosesc cateva dintre cele mai diverse marci dupa cum urmeaza:

Siemens SL65 – a fost primul meu telefon, cumparat din banii mei. Prin 2007 parintii nu puteau sa-mi cumpere nici carti pentru la scoala, ce sa mai zic de telefoane? Am dat pe el 300 de lei atunci.

Siemens C55 – l-am luat dupa ce am pierdut Siemens-ul SL65 cu tot cu cartela. Este unul dintre cele mai bune telefoane pe care le-am avut vreodata.

Sony Ericsson T230 – este de altfel si primul telefon mobil color pe care l-am avut. Tin minte ca avea un joculet cu raliuri destul de ciudat care ma facea sa-l trantesc pe jos de nervi destul de serios. A rezistat.

Motorola V500 – l-am cumparat la un abonament la Cosmote pe care bineinteles ca nu l-am mai platit dupa cateva luni. Era perioada dupa ce am terminat liceul si nu prea aveam bani.

Sony Ericsson K550i – A urmat dupa ce m-am angajat. Un nou abonament la Cosmote pe care de data aceasta l-am dus la bun final.

Au urmat printre altele telefoane precum Nokia C3, Nokia C3, Motorola Rokr, o multime de Sony Ericsson precum Elm, W595, W580, un W550 cumparat de pe net de la un tepar care mi l-a trimis gratis intr-o cutie de ceai de musetel. A completat valoare 100 pe mandatul postal in loc sa scrie ramburs. Telefonul nu avea nici baterie, nici incarcator, nimic. L-am aruncat pe camp 2 minute mai tarziu. Momentan folosesc un Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim, primul meu smartphone.

One Response

  1. Dragos December 1, 2015

Leave a Reply