Tu la ce te uiti cand cumperi un ceas de mana?

Ca sa cumperi un ceas de mana in ziua de azi trebuie sa fii putin deosebit, putin special, trebuie sa ai personalitate. Vremurile pe care le traim sunt destul de tehnologizate si utilitatea ceasului de mana nu mai exista atat timp cat avem ceasuri digitale peste tot, la smartphone, calculatoare, laptopuri, pe strada chiar pe tabele amplasate in intersectii. Asadar, ceasul de mana a ramas un element fashion si atat, un obiect dorit in special de cei care vor sa iasa in evidenta si sa arate ca au personalitate.

Cine sunt cei care cumpara ceasuri de mana?

Dupa cum spuneam mai sus, cei care aleg asemenea obiecte sunt destul de putini, insa se impart in doua mari categorii, dupa cum urmeaza:

  1. Cei care vor sa fie la moda si se accesorizeaza cu un element fashion. Aceasta categorie este cel mai des intalnita, preponderent formata de sexul feminin. Femeile sunt adeptele modei si ele sunt cele care cauta ceasuri Citizen pe cautceas.ro. Da, un ceas de mana poate sa schimbe total aspectul unui individ din anumite puncte de vedere.
  2. Cei care lucreaza in domeniul business, in special barbatii. Nu stiu de ce, insa acest domeniu tine la traditia ceasului de mana cu sfintenie. Un businessman autentic intotdeauna o sa aiba la mana cel putin un Seiko precum cel de aici. Daca vrei sa pari un domn elegant, cu o tinuta office impecabila, ceasul de mana nu trebuie sa iti lipseasca…

Cand cumpar un ceas de mana, am cateva repere

Nu stiu voi daca faceti parte din cele doua categorii indicate mai sus, insa eu unul port ceas de mana de cand ma stiu si nu sunt nici femeie fashion nici nu lucrez in domeniul office. Am vreo patru ceasuri de mana, unele cumparate altele primite. Cand cumpar un ceas de mana ma uit la urmatoarele:

  • Pretul este foarte important. Desi as vrea sa imi permit ceasuri mai scumpe, deocamdata nu am avut ocazia sa cumpar un ceas mai scump de 700 de lei.
  • Cureaua este foarte importanta pentru mine, nu imi plac cele care inteapa sau cele care nu se pot modifica, nu imi plac curelele din piele.
  • Designul trebuie sa fie foarte modern, imi plac ceasurile sport, dar nu cele electronice.

One Response

  1. Catalin September 6, 2016

Leave a Reply