TUTORIAL: ce trebuie să faci în Severin ca să fii înjurat?

Să ieși pe stradă. Asta e tot ce trebuie să faci în primitivul Drobeta Turnu Severin ca să fii înjurat de ghiolbani absolut gratis. Episodul de ieri mi-a confirmat chestia asta, faptul că am fost înjurat de 2 dobitoci fără să fac absolut nimic m-a făcut să mă scârbesc și mai tare de acest oraș, în care se pare că au rămas numai analfabeții, țăranii, țiganii, oamenii care nu vor să evolueze și care nu au mare slobozeală la gură atunci când vine vorba despre înjurături.

Când am plecat de acasă, un Audi A4 cu numere MH 31 SEB a trecut pe lângă mine la un moment dat iar dinăuntru s-a auzit ciobănescul „Muie băăăăăă”. Un ghiolban analfabet a simțit nevoia să-și facă cunoscută prezența singurului trecător de pe stradă (eu) așa că a strigat din mașină ca un adevărat sălbatic „Muie băăăă”. Cam acesta este nivelul din Drobeta Turnu Severin, oraș care a început să mă scârbească teribil în ultima vreme din cauza cetățenilor care-și duc veacul pe aici.

La întoarcere am avut de-a face cu alt idiot. Aici o să se vadă un pic mai bine nivelul de cretinism, de prostie și de idioțenie al cetățenilor din Drobeta Turnu Severin. Mă întorceam de la autogară pe o străduță mai puțin circulată. Ceva cetățean avea la poartă o mașină de teren cu volan pe dreapta la care mi-am permis să mă uit și eu. Era în fața mea și nu aveam cum să nu mă uit la ea, nu aveam cum să nu o observ, mai ales că mirosea a benzină din acea zonă de-ți muta nasul. A fost de ajuns…

„Ce te uiți bă? Ce-ți trebuie? Mânca-mi-ai pula să-mi mănânci”

Atât de idioți sunt oamenii din acest oraș, nici să te uiți pe stradă nu ai voie, trebuie să mergi cumva legat la ochi astfel încât să nu deranjezi pe cineva, vreun ghiolban analfabet care nu-ți dă voie să te uiți la mașinile din jur. La troacele lui, pardon. Scârbă, degradare, oameni absolut imbecili în orașul ăsta.

One Response

  1. Leo September 25, 2017

Leave a Reply