TUTORIAL – cum să câștigi mereu la pariuri

pariuriToată lumea joacă la pariuri sportive. Din păcate, nu toată lumea și câștigă. Povestea mea legată de această disciplină începe undeva în urmă cu vreo 15 ani când eram un licean sărac, mereu în mare nevoie de bani. Nu aveam părinți care să-mi dea așa că trebuia să găsesc o cale de a face rost din altă parte. Am mers la muncă încă de la 17 ani și apoi am început să joc la pariuri. La început am pierdut, bineînțeles, dar am învățat treptat să și câștig iar în cele ce urmează am să vă povestesc ce anume trebuie să faceți pentru a câștiga la pariuri sportive.

TUTORIAL – cum să câștigi mereu la pariuri

  1. Caută ponturi pe net. Eu unul când jucam la pariuri, nu aveam internet, nu găseam niciodată informații sau ponturi. Atunci luam ziare pentru a citi informații sau clasamente. Internetul pur și simplu era inutil, subdezvoltat. Astăzi, poți să beneficiezi absolut gratuit de ponturi pariuri sportive pe pariori.ro. Așadar, alege-ți meciurile pe care le consideri tu câștigătoare, informează-te în prealabil despre ele apoi caută ponturi pe net , vezi ce discută și alții.
  2. Nu juca non stop. Pariurile sportive sunt de fapt jocuri de noroc și pot crea dependență. Încearcă pe cât posibil să stai departe de pariuri în zilele în care nu joacă echipe cunoscute. Dacă vei paria pe niște meciuri ce conțin echipe de care nu ai auzit niciodată, o să ai nevoie de mult noroc. Joacă doar atunci când există echipe pe care le-ai urmărit întreg campionatul și știi că sunt șanse mici să apară surprize. Surprize există peste tot în lume în orice disciplină dar cred că pot fi evitate cât de cât.
  3. Nu fi lacom. În momentul în care te lăcomești să faci milioane peste milioane, totul se duce de râpă. Nu uita că pariurile sportive trebuie să fie ceva distractiv, trebuie să fie ceva care te destinde, nu ceva care să te streseze. Dacă te lăcomești mai mult ca sigur o să pierzi bani mulți sau o să-ți diminuezi destul de mult șansele de câștig. Joacă de plăcere și ponderat.

No Responses

Leave a Reply