Tutorial: cum sa scrii 50 de articole pe zi

Indexarea in google depinde mai mult ca niciodata de contentul muuult si des si variat si original. S-au cam dus vremurile in care page rank-ul se obtinea strict prin linkuri, care mai de care mai sumpe si mai bizare. Ca sa contezi trebuie sa fii des, original si mult.
Iata metoda mea de a scrie 50 de articole intr-o zi. Nu ma astept sa fie inteleasa de toata lumea si sunt sigur ca multi o vor considera o prostie insa de-asta se cheama world wide web… fiecare are dreptul la o parere.

Dupa lungi masuratori, uneori cu sublerul, am ajuns la concluzia ca sunt in stare sa scriu un articol de 400 – 500 de cuvinte in ~ 15 minute… reusesc sa scriu articole de 250 de cuvinte in 7.5 minute. Asa ca intr-o ora fac aproximativ 7 articole. In 6 ore reusesc sa fac 50 de articole a 250 de cuvinte fiecare, originale, fara copy paste si fara sa ma repet. Urmeaza sa fac un pariu cu cineva in urma caruia se va stabili daca sunt in stare sa fac 100 de articole de 250 de cuvinte intr-o zi. Eu cred ca voi reusi.
Iata cum reusesc: inainte sa ma apuc imi intocmesc o lista cu subiectele de discutie pe care sunt in stare sa le abordez unul dupa altul fara pauza sau fara sa stau pe ganduri. Asta e avnatajul articolelor in care scrii intamplari sau iti spui pareri, nu pierzi vremea documentandu-te despre subiect si treaba merge repede. Trebuie doar sa ai ambitie si sa iti doresti sa te autodepasesti.

No Responses

Leave a Reply