Uleiul de calitate

Atunci cand ne cumparam o masina, trebuie sa fim constienti de faptul ca aceasta are nevoie de intretinere. Ca sa intretii o masina, ai nevoie de ceva bani, insa timpul economisit prin folosirea ei este inestimabil. Atunci cand mi-am cumparat eu masina, nu aveam habar ce inseamna sa o intretii. Aflii pe parcurs pe masura ce te lovesti de diferite probleme. Nimeni nu s-a nascut invatat, asa ca pe parcurs ce traim invatam constant lucruri noi.

Primul lucru de care m-am lovit a fost schimbul de ulei. Motorul este sufletul masinii, asadar trebuie sa avem grija de el ca de ochii din cap. Un motor bun te tine o viata atata timp cat il ingrijesti. Am ales intotdeauna un ulei de la Starlubricants, acestia detinand gama completa de uleiuri auto de motor. Intotdeauna am avut parte de masini cu transmisie automata, asa ca am avut nevoie si de Uleiuri Mobil pentru transmisii automate. Aceste masini cu transmisie automata mi s-au parut mult mai comode in oras, foarte utile pentru incepatori. Serviciul nu imi permite sa lipsesc mai mult de doua zile, asa ca nu avea rost sa ma complic cu una manuala. Stiu ca foarte multa lume fuge de cutiile automate, zvonindu-se faptul ca acestea s-ar defecta mai rapid si ca ar fi mult mai costisitoare de reparat.

Eu unul, nu m-am luat niciodata dupa zvonuri, intotdeauna m-am interesat temeinic inainte de a lua o decizie si asa sfatuiesc pe toata lumea sa faca. Traim intr-o era in care internetul ne aduce instant orice informatie de care avem nevoie, asa ca nu cred ca ar mai trebui sa ascultam de X sau de Y atunci cand ne cumparam o masina, o casa, un telefon mobil si asa mai departe.

Leave a Reply