Ultima strigare pentru Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim

Ultima sansa pentru el sa demonstreze ca este un Samsung autentic, veritabil, care merita sa mai traiasca macar vreo 6 luni. I-am dat resetare la setarile din fabrica si merge la fel de prost ca si inainte, apoi i-am mai dat o resetare ieri. Lucrurile nu se misca in directia in care trebuie si cred ca voi fi nevoit sa renunt la “serviciile lui”. Chiar ma enerveaza lagul si faptul ca nu pot sa sterg partitia cache din meniul recovery. Am incercat de nenumrate ori si nu merge, nu am ce sa ii fac. De rootat nu rootat intrucat mi-a dat o eroare pe la jumatatea procedeului si am fost nevoit sa opresc procesul.

Asadar, e ultima strigare pentru el, daca nu se cuminteste cred ca ajunge intr-o cutie si va fi inlocuit cu ceva de generatie mult mai noua, ceva S5 sau S6,  sa vad ce gasesc pe la oferte de Craciun. Cel mai mult la el ma enerveaza ca nu mai tine bateria. In momentul in care ajunge la 15% se inchide direct. Atunci primesc prima atentionare de baterie slaba si ultima, in decurs de cateva secunde procentele incep sa scada cate 1 pe secunda si se inchide.

Si-a trait viata cum se zice, ma slujeste destul de bine de un an si jumatate si adevarul este ca l-am forjat destul de serios cu 3G mereu cand am fost plecat de acasa si casca Bluetooth la care ascultam cam o ora pe zi muzica si inca o ora doua de convorbiri. Poate ca am eu asteptari prea mari de la telefoanele astea, insa este ceva normal. E telefon si trebuie sa stea pornit cat mai mult timp. De-aia ii zice mobil, ca nu sta legat de cabluri. Cand ajungi sa stai cu el mai mult prin priza si mai putin prin buzunar, e clar ca ceva nu-i in regula.

Leave a Reply