Un cadou de calitate

In ziua de azi, foarte multa lume a uitat intr-un fel ce inseamna calitatea. Sunt de acord, lumea din Romania este din ce in ce mai saraca, iar calitatea are totusi pretul ei. Poate ca si mentalitatea prost cladita pe vremea lui Ceausescu isi spune cuvantul. Atunci cand esti invatat ani de zile cu mult si prost, cum iti mai poti dori putin dar bun? Sa va mai dau un exemplu. Eu sunt vazut ciudat de o parte dintre cei din jur pentru faptul ca prefer sa cumpar scu la sticla de 0.3L in loc sa cumpar la 2.5L. Indiferent ca e vorba despre Cola, Fanta. Prefer sa cumpar o sticla de un sfert de nectar decat sa cumpar 2 litri de suc pe care in primul rand nici nu il poti bea pe tot. Cine poate sa bea aproape 3 litri de suc de unul singur?

Exista totusi sansa de schimbare, mai ales in preajma marilor sarbatori. Atunci cand faci un whiskey cadou deja faci pasul catre calitate. Da, se poate gasi pe internet bautura de calitate, originala, cu toate ca Romania e cuprinsa de febra contrafacutului. Mai poti cumpara cosuri traditionale pe care sa le daruiesti de Craciun. Mie unul imi plac tare mult aceste cosuri, pe care le puteti cumpara de la Boutique Cadeaux. Imi plac tare mult traditiile dar si cadourile de calitate. Atunci cand le combini, nu are cum sa nu iasa o sarbatoare reusita.

Mai putin de o luna ne mai desparte de marea sarbatoare a Nasterii Domnului si deja trebuie sa incepem sa cautam daruri pentru cei dragi. Macar acum, cu aceasta ocazie importanta, sper sa avem puetrea sa trecem peste mult si ieftin, si sa oferim lucruri de calitate. Schimbarea mentalitatii trebuie sa inceapa de undeva.

Leave a Reply