Un TIR furat din Lituania in urma cu 5 ani a fost depistat la Calafat

Desi nu multi sunt cei care ar fi in stare sa creada faptul ca Politia Romania este capabila sa isi faca treaba, iata ca acest autocamion DAF a fost descoperit de politisiti de frontiera de la punctul Calafat. Acest camion apartinea unei firme din Romania, insa era dat furat de la o firma din Lituania de mai bine de 5 ani.

”Cetăţeanul român a declarat că nu are cunoştinţă despre situaţia camionului, el fiind doar şoferul acestuia. Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autocamionul în valoare de 154.600 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Dolj, comisar şef de poliţie Romică Ivănoiu.

Eu sunt sigur ca soferul habar nu avea de camion, caci asa se fac treburile in Romania. Patronul te angajeaza si-ti pune mastodontul in brate. Fara acte fara nimic. Am auzit atatea povesti de genul incat nu mi-e greu sa cred faptul ca soferul nu stia nimic de camion. In Romania se merge cu orice, insa atunci cand ai de trecut o vama lucrurile se complica.

Totusi, stau si ma intreb de ce au fost nevoie de 5 ani ca politia sa descopere o masina furata? In trafic acest camion nu a mai fost oprit niciodata? Sau pe unde a circulat pana acum de a fost descoperit ieri? Nu cred ca este prima data cand iasa din tara asa ca din nou, am impresia ca autoritatile statului nu prea isi fac treaba. Sa fi descoperit ei camionul din gresala? E destul de probabil dar hai sa nu fim rautaciosi si sa recunoastem totusi ca politia a facut treaba buna pana la urma.

Leave a Reply