Unde ne distram in Bucuresti?

Tara noastra e atat de frumoasa si atat de putin promovata. Mereu am impresia ca nimeni nu doreste sa ne aliniem si noi cu restul Europei. Parca nimanui nu ii pasa de ce se intampla cu tara sau in jur. Avem locuri minunate de care nu aflam decat daca trecem intamplator pe langa ele. Natura din tara noastra e o frumusete rara pe care altii nu au avut bafta sa o aiba intre ale lor granite. Si nu se profita. Nu se profita de nimic, turismul este egal cu zero la fel ca si infrastructura.

Orasele din Romania sunt frumoase, sunt bine construite chiar daca nu prea curate. Orasul e ca si oamenii care-l locuiesc.

“Omul sfiinteste locul”.

Bucurestiul este unul dintre cele mai frumoase orase din tara, desi se bucura sau nu de asocierea cu cel mai zapacit si cel mai aglomerat oras al Romaniei. Dupa parerea mea, unde e aglomeratie se fac bani, se leaga prietenii deci nu exista nici un dezavantaj. Exista prosperitate. Oamenii nu se aduna intr-un loc fara sa aiba nimic de castigat. Am fost in Bucuresti de cateva ori si pot spune ca ma pot adapta ritmului alert de viata. In fiecare colt pare sa se intample cate ceva. Nu exista monotonie. Orasul este plin de centre sportive si centre de infrumusetare. E un loc in care se toaca bani la greu.

Cine este din provincie si doreste sa ia parte la agitatia nebuna din capitala poate sa intre pe internet si sa caute o lista cu hotelurile din Bucuresti. Isi face o rezervare si poate sa stea cateva zile in metropola de doua milioane de suflete. Ar fi pacat sa nu punem bazele unui turism usor spre Bucuresti. Strainii vin in numar destul de mare sa viziteze acest oras iar noi, care traim in tara asta de-o viata intreaga, il evitam de parca ar fi ultimul loc de pe pamant in care am vrea sa ajungem. Cui ii place viata cu siguranta o sa vada in Bucuresti un oras superb din care nu va mai dori sa plece prea usor inapoi.

Leave a Reply