Unde poți găsi cel mai simplu apartamente de vânzare în București

apartamente de vânzareLa întrebarea din titlu sunt sigur că mulți dintre voi mi-ați spune „Păi intră și tu pe olx sau lajumate și vezi că sunt acolo mii de anunțuri”. Nu fraților, pe acele două site-uri nu prea există anunțuri imobiliare pe care să le iei în seamă iar acest lucru se întâmplă din pricina faptului că printre anunțurile importante și serioase, acele site-uri de anunțuri sunt luate cu asalt de fel de fel de găinari puși pe comisioane, care vând apartamente fictive ce în realitate nici măcar nu există.

Știți voi, o bagă la înaintare pe aia cu „Aaa, s-a vândut acel apartament dar mai avem unul prin altă zonă dacă vă interesează cumva” și uite așa reușesc ei să agațe clienții. În plus, pe site-urile celebre destinate anunțurilor imobiliare mai ai de furcă și cu cei care închiriază în regim hotelier apartamentele (ca să nu plătească taxe la stat și să facă mult mai mulți bani) pe care vei fi iarăși nevoit să le triezi. Așadar, din 3000 de anunțuri de exemplu, doar vreo sută vor fi cele care te interesează pe tine.

Căutatul apartamentelor pe aceste site-uri de anunțuri generale este o mare pierdere de timp.

Unde poți găsi cel mai simplu apartamente de vânzare în București

Cel mai simplu cred că poți găsi oferte serioase dacă vei căuta anunțuri imobiliare București pe grandimobiliar.ro. Acest site de anunțuri este unul de nișă, special destinat celor care caută să vândă sau să cumpere apartamente în București. Acolo veți găsi doar anunțuri reale, nici vorbă de găinari amatori de comisioane, nici vorbă de anunțuri inutile care să ducă la ridicol ideea de a căuta un apartament de vânzare în București, către o listă interminabilă în care ajungi să cauți acul în carul cu fân. Cel mai simplu este să cauți din start anunțuri pe site-urile nișate.

Eu unul uneori chiar nu înțeleg ce se întâmplă cu site-urile de genul olx sau lajumate, de ce nu fac ceva să împiedice aceste anunțuri în a fi publicate pentru că reușesc într-un fel să strice tot cheful omului. E chiar enervant să pierzi 3 ceasuri pe net și la final, să ai pe foaie doar două sau trei oferte, restul să fie fictive puse cu scopul de a te agăța și așa mai departe.

Mi se pare ridicol și cred că în scurt timp, dacă nu se întâmplă absolut nimic, majoritatea celor interesați se vor mobiliza către site-urile de anunțuri cu adevărat nișate unde chiar dacă sunt mai puține ofertele, măcar există siguranța că sunt anunțuri în toată regula, nu anunțuri fictive sau închiriere în regim hotelier.

Voi ce părere aveți despre anunțurile imobiliare existente pe site-urile de anunțuri generale?

Leave a Reply