Unde poti organiza aniversari copii la preturi mici?

Copiii sunt suflete aparte. Imi aduc aminte de vremurile cand inca nu aveam constiinta atat de dezvoltata, incat sa realizez viata din jur asa cum este ea. Era mai bine fara griji si fara probleme. Singurele probleme pe care le aveam erau cele de la scoala. Ai mei m-au crescut cu simtul raspunderii si luptam pentru fiecare materie in parte, sa am note mari la toate. Asa erau copiii crescuti atunci, fara internet si smartphone, fara laptopuri si tablete. Nici macar televizoare nu aveam, ne uitam la TVR 1 si TVR2.

Cand venea ziua mea partintii incepeau pregatirile cu 2 zile inainte. Tata participa mai putin caci el era cu serviciul in familie. Se gatea foarte mult, se facea curat si se facea loc in camera. Desi stateam 4 suflete intr-un apartament cu 2 camere niciodata nu mi s-a parut neincapator. Poate doar oamenii incapabili sa comunice reusesc sa vada bariere in niste pereti, asa mai metaforic vorbind… Se strangeau vreo 5 – 6 prieteni cand sarbatoream aniversari, de-ai mei si de-ai surorii mele. Ne simteam bine, ne distram si cam atat. pe vremea aceea socializarea si inventarea de noi jocuri erau cea mai buna distractie.

Imi aduc aminte si de zilele de dupa aniversari. Ai mei din nou, pierdeau 2 zile cu aranjatul casei, insa nu se plangeau niciodata… Faceau cu mare placere curatenia. Stateam si ma gandeam eu…. daca voi avea vreodata copii, oare as fi la fel de dispus sa pierd 4 zile cu organizatul si curatenia? Ei bine, nu… Exista firme care se ocupa cu aniversari copii la preturi mici si am de gand sa apelez la ele cu toata increderea si o sa va spun si de ce. Vedeti voi, in anii 90 altfel traiau oamenii. Tata de exemplu a lucrat aproape 20 de ani la aceeasi companie care s-a desfiintat in anul 2004. Era alta stabilitate, nu aveau grija zilei de maine. Astazi, viata cere rapiditate si implicare. Trebuie sa te dezvolti continuu ca sa ai siguranta ca maine vei avea loc de munca sai colaborari. Nu mai e timp si acesta este motivul pentru care as fi dispus sa apelez la o firma sepcializata in aniversari copii la preturi mici sau mari, indiferent. Copilul merita o aniversare ca la carte si daca o putem organiza in compania unor profesionisti cu siguranta vom apela la ei.

Leave a Reply