Unde suntem pe scara evolutiei?

Hei, voi cei care ati crescut in anii 90 va mai aduceti aminte de familia Jetson? Erau niste desene animate super dragute (stiu, in ziua de azi nu mai exista desene animate dragute) pe care le priveam cu drag de fiecare data cand aveam ocazia. Ajunsese si la noi televiziunea prin cablu si ne bucuram de CartoonNetwork si Jetix.

Revenind la familia Jetsons, va aduceti aminte masinile lor? De fapt ei traiau intr-un viitor pe care toti ni-l imaginam la fel: cladiri foarte inalte, masini zburatoare, teleportare si asa mai departe. Ei bine, intrebarea mea este cat de departe suntem noi de acele desene animate? Oamenii au tendinta sa indeplineasca vise iar daca visul indeamna inspre masini zburatoare, cat mai avem de asteptat pana cand acestea sa apara?

Unde suntem pe scara evolutiei? Unii spun ca 2000 de ani de civilizatie continua nu sunt de ajuns pentru a zbura prin cosmos in adevaratul sens al cuvantului. Ca ne-am tras besinile pana pe luna si inapoi nu e zbor in cosmos dupa parerea mea. Ma gandesc la vechile civilizatii ce au trait cu mult timp inainea celor 2000 de ani ai prezentului nostru. Ei au trait mult peste noi si nu vedem nici o nava spatiala ascunsa prin jungla. Cel putin nu la modul oficial. Mai avem mult pana sa calatorim prin cosmos sau pana sa avem masini zburatoare. Eu nu cred ca voi trai sa vad asa ceva pentru ca mi se pare o evolutie atat de lenta… Sau poate candva vom mai primi sprijin si vom avea din nou o revolutie tehnologica ca cea din 1800.

One Response

  1. Dragos March 12, 2015

Leave a Reply