Uniformele medicale TREBUIE să fie de calitate

Uniformele medicaleDacă te duci în spitalele de stat, te crucești. Oamenii care lucrează acolo probabil că nu au mai auzit de lucruri de calitate de peste 20 de ani. Este motivul principal pentru care nu recomand nimănui să se ducă pe la spitalele de stat. Sunt foarte prost întreținute. Nu înțelege nimeni de ce sunt prost întreținute, căci noi cotizăm la sănătate o grămadă de bani lună de lună. Măcar de ar alege uniforme medicale Dispotrading de calitate, dar nici măcar atâta lucru nu vezi la stat.

Ei bine, la privat se schimbă foaia. Cei care au fost măcar o dată la o clinică medicală privată sau la un spital privat probabil că au observat curățenia, oamenii îmbrăcați frumos și medicii care nu te tratează în funcție de cât pui în plic. La privat nu e cu plicuri, nu e cu minuni de-astea și se vede managementul mai bun, mult mai bun cauzat probabil de lipsa furturilor. Probabil că și la privat s-ar ajunge ca la stat dacă cineva n-ar fura 90% din bani și spitalele ar trebui să se descurce o lună cu restul de 10%.

Cam așa se întâmplă la stat după părerea mea, se fură toți banii și managerii sunt nevoiți să se descurce cu ce rămâne. Ce să cumpere prima dată? De unde să mai scoată bani și pentru uniforme?

Aș vrea să văd și eu cred că o să vină și ziua aia în care la stat vor fi la fel de mulți bani ca la privat din toate punctele de vedere. Uniformele sunt primele care ne fac sistemul de stat de rușine pentru că ele ies în evidentă imediat. Păi când vezi medicii sau asistentele acelea cu uniformele ponosite și vai de ele, ce părere poți să-ți faci?

Uniformele trebuie să fie de calitate și cred că vor fi și la stat de calitate când se va pune punct furturilor și găinăriilor de genul dezinfectanților. Nici nu vreau să mă gândească că nici până acum nu s-a aflat cine este vinovat de găinăria cu dezinfectanții din cauza căreia au murit sute de oameni prin spitale. Bine, în afară de mortul din accident. În fine, totul pleacă de la calitate se pare.

Leave a Reply