Unii vând mansarde fără ferestre cu aproape 30.000 de euro

Fraților, a înnebunit lumea. Pentru că mă uit tot mai des pe la imobiliare prin București, am dat de câteva proiecte mai mult decât ciudate. De exemplu, unul dintre ele prevedea un apartament cu două camere fără ferestre. Păi de unde ferestre frate când este amplasat în podul blocului? Constructorul folosește denumirea de „mansardă” însă din punctul meu de vedere, ca să ceri aproape 30.000 de euro pe o casă fără ferestre cam ai tu probleme cu mansarda.

Eu unul credeam că le-am văzut pe toate în ultima lună, de la proprietari care cer 50.000 de euro pe un apartament cu două camere pentru că de atât au ei nevoie, nu pentru că acela ar fi prețul zonei, până la constructori care vin cu fel de fel de promisiuni fel care mai de care mai ridicole și prețuri pentru garaje și locuri de parcare de-a dreptul exorbitante. Din ciclul ofertelor ciudate, iată, apartamentul din mansardă care nu are nici măcar o fereastră. Voi vă imaginați despre ce discutăm aici? Să nu poți să vezi ce se întâmplă în fața blocului sau în spatele blocului, să nu poți deschide și tu pentru aer curat sau chestii de genul. Tot ce ai la dispoziție acolo este un luminator.

Apoi, pe lângă faptul că acel apartament este de fapt o pușcărie undercover, sunt tare curios cum au izolat ei acea încăpere astfel încât să nu te caci pe tine de frig. La etajele inferioare este polistiren dar pentru mansarda aia? S-au folosit materiale de izolație de ultimă generație? Eu nu prea cred. Așadar, fraților, dacă vreți să vă mutați în București, să știți că au apărut oferte la peșteri destul de interesante.

Leave a Reply