Unul dintre motivele pentru care societatea românească este una foarte misogină

Mi-am pus de multe ori întrebarea fundamentală: de ce există atât de mulți bărbați misogini în România? De ce? Chiar nu e femeia bună la nimic în afară de cratiță și crescut copii? Ei bine, imaginea de mai jos m-a lămurit puțin și m-a făcut să fiu chiar eu misogin, om care are blog de gentleman și propovăduiește beneficiile unei femei în societatea contemporană…

Păi mă frate, când vezi așa ceva chiar nu poți să te abții să nu zici ceva de genul „Doamne, cât de proastă e femeia asta…” Și e pe bună dreptate, ce IQ trebuie să ai nu doar să pui ștergătorul pe de-a-ndoaselea, dar să îl și lași așa. Dacă se punea ploaia ce ar fi făcut? Ar fi mers cu mașina așa? Bine măcar că nu este ștergătorul din partea șoferului, dar oricum se mișcă și cel din partea cealaltă în momentul în care este acționată maneta pentru ștergătoare.

Trebuie să recunosc faptul că a pune ștergătorul cum trebuie este de multe ori o mică treabă de inventivitate și de IQ pentru că nu toate se potrivesc la orice mașină. Astfel, trebuie să ai puțină viziune și să îți dai seama cum vine pun acel ștergător astfel încât să fie totul ok. E puțin dificil doar, însă așa ceva? Bă cât de prost trebuie să fii în primul rând să îl pui greșit dar în al doilea rând să îl lași așa, jumătate suspendat în aer din cauza modului incorect de prindere. Adică vezi că stă crăcit ca dracu și nu e ceva normal, dar îl lași așa? Hai bre, că nu-i posibil..

2016-04-04 20.12.18

Leave a Reply