Valoarea unei femei

Suna ciudat titlul, asa-i? Oamenii nu au valoare si nu pot fi etichetati cu preturi precum produsele din raftul unui magazin. Nu ma refer la acel tip de valoare. Dupa cum spunea si marele Bob Marley, nu lucrurile pe care le poti cumpara te fac bogat, ci viata in sine pe care o traiesti alaturi de cei care te iubesc. Cu siguranta fiecare om, la un moment dat va reusi sa isi gaseasca un suflet pereche. Se spune ca sufletele umbla prin Univers atata timp cat e necesar pentru a-si intalni pe cineva asemanator si compatibil. E un pic de metafora aici, o metafora care vrea sa sublinieze cat de greu este sa gasesti o femeie exact pentru tine.

Deci, asadar, care este valoarea unei femei? Valoarea unei femei care iti este alaturi la rau (caci la bine toate isi sunt alaturi), este INESTIMABILA. Orice barbat isi doreste alaturi o femeie care sa aiba grija de el. Cum trebuie pretuita o femeie atunci cand reusesti sa ti-o gasesti pe cea combatibila? Cu bijuterii si haine. Sunt micile lor placeri si intotdeauna voi alege sa daruiesc o pereche de cercei cu diamante iubitei, mai ales acum cand gasim cercei online destul de simplu, fara sa mai fim nevoiti sa plecam in oras pe la magazine si sa pierdem astfel jumatate de zi.

Recent i-am daruit celei cu care am de gand sa imi petrec restul vietii niste bijuterii Roberto Bravo de inalta calitate pe care le-am “pescuit” tot de pe internet, de la Bijuteria teilor, Pitești, Argeș, strada Smeurei, nr. 54, 0723258270, www.bijuteriateilor.ro. Se pare ca internetul in ziua de azi reuseste sa ne ajute mai mult decat ne-am fi imaginat in urma cu 10 ani. Ne ajuta sa facem cadouri minunate persoanelor cu valoare inestimabila din vietile noastre. Curios care va fi evolutia acestor magazine online daca in anul 2014 reusesc sa ne aduca la usa asemenea bijuterii de calitate superioara.

Leave a Reply