Vanghelie la puscarie

Iata ca dupa Udrea, Videanu, vine si randul lui Almanahe sa deie cu subsemnatul pe la Parchet, pe la Dna, pe la mititica.  Eu sper sa scapam odata pentru totdeauna de primarul analfabet care a scandalizat un intreg mapamond. Cum e posibil ca in anul 2015 sa existe un primar care a dat bacul la 30 de ani si care nu e in stare sa vorbeasca 5 minute macar fara sa faca greseli gramaticale? Cum e posibil sa avem un primar analfabet? Pai ce chef de scoala o sa mai aiba copiii din ziua de azi cand or sa vada exemplul prezentat prin Vanghelie? Adica nu ai nevoie de carte ca sa reusesti in viata. Uite Vanghelie, are 10 clase si ajunse ditamai primarul!!!

Incepe sa se faca o oarecare curatenie prin politica romaneasca si sper sa nu fie doar de fatada. Sper sa ii pitule vreo cativa ani buni, cu toate ca la cat rau au facut ei Romaniei in ultimii 25 de ani, ar merita cel putin inchisoare pe viata. Si el si Udrea, si Videanu si Basescu, toti care au luat imprumut de la FMI pe motiv sa suntem saraci lipiti, iar ei bagau in buzunare spagi de sute de milioane de euro… Da de ce nu au bagat domne banii de spagi in visteria tarii sa o ajute sa iasa din criza? La cate miliarde au furat scapam si de credite si de saracie.

Eu astept sa vad cand o sa li se confiste averile acestor neghiobi lacomi, care au fost obisnuiti sa fure 90% din sume si cu 10% sa lucreze in tara… Sper sa se termine cu furturile astea idioate si absolut stupide si sa devenim si noi o tara ca toate celalalte din UE.

Leave a Reply