Vechiul mouse Logitech M525 rezista eroic

Am zis ca mai trec in revista odata cu trecerea timpului modul in care se comporta mouse-ul Logitech M525. L-am cumparat in urma cu aproape 9 luni si pentru un blogger este minunat. Nu da nici cel mai mic semnal de oboseala si sunt curios daca intradevar o sa ma tina bateriile 3 ani asa cum scrie pe cutie. Din toti mausii pe care i-am avut pana acum, acesta este cel mai longeviv. Cred ca doar mausul cu care jucam Counter-Strike il depaseste ca si durata de viata, insa acela era un maus simplu, cu fir, p care am dat cred ca 20 de lei. Culmea, jucam CS mai bine cu el de cat cu un Logitech de 300 de lei pe care l-am achizitionat inainte sa ma las de Counter-Strike.

Dupa cum spuneam, am numarat pana acum 9 luni and still counting cum ar zice englezul. Clikurile functioneaza la fel ca in prima zi si nu cred ca l-am curatat niciodata. Bateriile sunt cel standard cu care a venit in cutie si nu sunt nici macar Duracell. Sunt niste simple baterii alcaline no name. e drept, sunt no name, insa daca vin cu un mouse de 200 de lei la pachet, asteapta-te sa fie si ele de calitate. Sunt produse in masa in parteneriat cu Logitech cel mai probabil. Sincer sa fiu, l-am mai oprit din cand in cand de la butonul de ON/OFF pe care il are langa senzorul laser, insa nu asa des. Cred ca a stat oprit pentru maxim 20 de ore de cand il am. Asa ca puteti sa taiati o zi din durata bateriilor de functionare de pana acum.

La jocuri nu l-am testat si sunt sigur ca e praf. Nu e facut pentru jocuri. Logitech M525 este un maus office, pentru cei care calatoresc foarte mult si atat. Costa mult datorita tehnologiei de economisire a bateriei folosite, nu pentru performanta. Astept si telefoanele mobile la care sa tina bateria macar o luna, nu 9 ca la acest maus.

Leave a Reply