[VIDEO]Șervețelele „Mototol” vin într-un pachet mototolit. Marketing?

Am fost la Carrefour să fac ceva cumpărături și mi-am adus aminte că nu mai am șervețele prin mașină. Mie mereu mi-au fost utile, mereu le folosesc atunci când mă duc la alergat sau când îmi cumpăr un sandvici.

Nu știu de ce, atunci când te duci să-ți cumperi o shaorma, un hamburger sau orice alt tip de fast-food, vânzătoarele îți dau un singur șervețel care nu-ți folosește la nimic, tot ca porcul te faci pe haine sau pe mâini. Cred că primesc indicații exacte de la niște patroni zgârciți să dea un singur șervețel, altfel nu-mi explic.

Ei bine, din acest motiv merg să-mi cumpăr periodic șervețele să am prin mașină. Le mai folosesc din când în când să mai curăț geamurile și parbrizul de praf. Așa e când locuiești pe tarla… În momentul în care pe stradă nu-i asfalt ci praf, degeaba speli mașina azi, mâine e la fel. Astfel, mai curăț din când în când geamurile ca să văd pe unde merg. Așa e pe la Severin, cu mult praf, ca la țară. Pentru că se terminase pachetul, am zis să cumpăr altul și o cutie mi-a atras atenția instant.

Cutia de șervețele „Mototol” era turtită, mototolită pe toate părțile. Era pusă acolo pe raft printre Zewa sau alte mărci de renume din lumea șervețelelor. Oare cutia mototolită face parte din strategia de marketing?

Evident, pe lângă faptul că era îndoită pe toate părțile, cartonul din care era făcută cutia era de o calitate execrabilă. Prețul? Vreo 5 lei și 15 bani, la același nivel cu Zewa. Cam așa e ideea de business a românului, să livreze un produs de calitate mai mică dar să vrea să se și pricopsească din chestia asta. Șervețelele în sine însă sunt ok.

Leave a Reply