Vina iarna in octombrie?

Bineinteles ca autoritatile au fost luate prin surprindere. Mai in gluma, mai in serios, acuma nu ii putem acuza de neglijenta si miserupism. Nu cred ca am mai avut vreodata in ultimii 20 de ani zapada in luna Octombrie. Cel putin nu reusesc eu sa imi amintesc. Se pare ca acel nor cu zapadalau a cam trecut si de maine se va indrepta vremea.

In Severin nu a fulguit deloc, nimic nu s-a petrecut in materie de snow. Nici nu as vrea, urasc zapada si frigul. Sunt genul care vrea la caldura, insa nu excesiva. E drept, e sezonul rece si am racit de 2 ori pana acum. Trecerile prea bruste de la caldura la frig lasa victime din ce in ce mai multe.organismul nostru are nevoie de o temperatura constanta sau de o trecere treptata de la frig la cald si invers.

Nu mi-am luat nici lanturi ca sa pot urca in parcarea blocului. Asa se fac parcarile la noi, in panta, precum terenurile de sport ale lui Udrea, care mai noi vrea sa se cocoate precum o curca pe scaunul de presedinte. Mai sunt 2 saptamani pana la alegeri doar…

Leave a Reply