Vine Black Friday

Ii zice bine, Black Friday inseamna vinerea neagra. O sa fie o vineri destul de neagra pentru o multime de romani disperati dupa chilipiruri. O sa aiba parte de afacerea vietii lor daca se bazeaza pe corectitudinea echipelor de marketing.

Cel mai bun exemplu l-am povestit in urma cu cateva zile, cand un scaun de birou era la Carrefour in mijlocul magazinului la oferta 79 de lei, dupa ce in mod normal il puteai cumpara la 59 de lei. Un an de zile scaunul aceala a fost 59 de lei iar acuma cand a inceput anul scolar si toata lumea vuieste dupa rechizite, Carrefour a bagat oferta, reducere de la 59 la 79 de lei. Sa tot faci afaceri de-astea, nu?

Exact acelasi lucru o sa se intample si online, si in magazinele reale de black Friday. Din pacate se va profita la maxim de naivitatea romanilor si de prostia din capetele lor seci. Cei care intr-adevar doresc sa faca o afacere buna trebuie sa urmareasca intreg anul pretul unui anumit produs, sau macar cu 2-3 luni inainte. Asta ca sa te asiguri ca nu esti pacalit de catre acesti pacalici.

One Response

  1. Yamasha September 16, 2014

Leave a Reply