Vine Craciunul cu viteza luminii

Atunci cand muncesti, timpul trece de habar nu ai pe unde. Nu inteleg cum am ajuns pe 8 decembrie. Chiar nu stiu si nu pot sa inteleg. Uneori, mi-as dori sa opresc timpul cat sunt la munca, insa din pacate nu e posibil asa ceva. Munca munca si iar munca, e compromisul suprem pe care trebuie sa il faci in viata asta… Daca vrei sa ai trebuie sa muncesti. Daca nu esti copilul lui tati si mami, daca nu ai rude decedate ale caror averi le-ai mostenit si asa mai departe. Matusa Tamara nu-i de cat una…

Timpul nu pot sa il opresc, insa atunci cand am cateva zile mai libere incerc sa stau departe de calculator. Nu prea se poate atunci cand ai o mica firma si vrei sa faci ceva bani, insa acuma daca stau sa fac un calcul, intr-o luna de 30 de zile am cam 4-5 zile libere maxim in care pot sa stau sa ma recreez. Mult? Putin? E cam putin intr-adevar insa din nou ajungem la un compromis. Nu suntem avuti, nu avem parinti cu bani, nu facem afaceri cu statul, nu avem case si trebuie sa ni le cumparam.

Mai sunt cam 2 saptamani pana la marea sarbatoare, asa ca orasele incep sa fie impopotonate cu luminite, nici Severinul nu face exceptie. Spiritul Craciunului isi face simita prezenta tot mai apasat si cred ca anul acesta desi va veni cu viteza luminii, ne vom bucura de el mult mai mult fata de anii trecuti daca suntem ocupati cu muncile. Atunci cand muncesti, simti zilele de relaxare si sarbatoare putin altfel si cred ca intelegeti foarte bine ce vreau sa spun. Sa ne vedem cu bine dupa Craciun.

One Response

  1. Florin December 9, 2015

Leave a Reply