Vine Craciunul

Desi e doar inceputul lunii Noiembrie, marile magazine au inceput deja aprovizionarile cu obiecte specifice Craciunului. Adineaori am ajuns acasa si am observat intr-un hipermarket deja amenajat standul cu brazi de Craciun artificiali. Inca nu s-a intrat in febra sarbatorii, dar nu mai e mult. Imediat trece Noiembrie si vom fi fata in fata cu Mos Craciun. Imi plac sarbatorile de iarna si imi place atmosfera creata de acestea. Spiritul Craciunului are rolul de a uni familii, prieteni si oameni.

In acea perioada se spune ca trebuie sa incercam sa fim mai buni. Nu am inteles niciodata de ce e nevoie de o sarbatoare ca sa incercam asta. Mai buni trebuie sa fim intotdeauna, si sa ne straduim pe zi ce trece sa devenim si mai buni, mai milosi, mai cu suflet. Ce lume frumoasa ar fi daca fiecare bogat ar face cadouri Gourmet in acea perioada… Sa vina de acasa pregatiti cu cateva cosuri cadou in care sa puna diverse alimente necesare celor saraci.

Exista in ziua de azi firme care se ocupa cu fabricarea de cosuri cadou pentru Craciun de buna calitate. Mai ramane doar suflet sa avem sa le umplem cu alimente si sa le dam celor nevoiasi. Cam multi nevoiasi daca ne uitam in jur si cam putini oameni care sa ii ajute. Ar trebui sa vina Craciunul pentru toata lumea, nu numai pentru cei bogati care au bani si isi pot cumpara orice obiect, considerandu-l cadou. Craciunul e o sarbatoare a sufletului, capabila sa umanizeze intreaga planeta.

Mi-ar place sa fiu putred de bogat dar nu pentru mine, pur si simplu as trai cu scopul de a-i face fericiti pe cei din jur. Sa nu mai vad oameni suferind din cauza unor hartii fara valoare precum banii. Utopica ideea dar nu renunt la ea. Poate ca intr-o zi se va intampla. Ar fi cel mai frumos job al meu.

Leave a Reply