Vinerea e zi scurtă, mai ales la ANAF

Ar putea cineva să îmi răspundă și mie la o simplă întrebare? De ce vineri este zi scurtă prin instituțiile statului? Cum adică zi scurtă? Păi ia uitași și voi ce program are ANAF pe la Drobeta Turnu Severin. După ce că sunt vai de ei și se fac niște cozi destul de mari pe la ghișee, mai au și program de gravide vineri. Cum să închizi mă taraba la ora 14 și să pleci? Cred că numai la noi vezi asemenea obiceiuri. După ce că performanța este destul de mică în sistemul de stat, mai încurajează și chiulul.

Când o să înceteze instituțiile statului să mai trateze cetățeanul cu dispreț? Când o să existe performanță? Când o să vedem că instituțiile statului lucrează peste program ca să ajungă la zi cu nevoie cetățenilor? Probabil că niciodată. Acestea sunt niște întrebări care se vor fără răspuns. Noi, cetățenii care muncim cuminți pe la patroni de ne sar capacele, suntem obișnuiți cu statul pe la muncă. Personalul din instituțiile publice se pare că nu…

Și totuși stai și te întrebi de ce vineri au deschis cei de la ANAF doar până la ora 14:30.. Explicația e una cât se poate de logică. Și-au pus 2 ore în plus miercuri ca să își ia picioarele la spinare mai repede vineri. Observați și voi cum este făcut programul, nici măcar un minut în plus, jumătate de oră acolo să vezi că statul e dispus să stea peste program ca să încaseze ceva bani.

Eh, lasă că pulimea muncește vinerea de îi sar capacele, nu doar până la orele 14 ca cei de la ANAF. Noi, cei care aducem bani la stat nu avem opțiunea de a ne face program scurt vineri.

zi scurtă

Leave a Reply