Viol la 12 ani dar…

Tot mai dese sunt violurile de fetițe în România, pe la 11-12 ani a devenit un obicei să fie date cu cracii în sus. Cu toate acestea, eu aș avea o întrebare pentru părinții acestor fete, dacă se poate: de ce nu-și educă fetițele să nu fie curve de mici? Știu, aici o să înceapă un internet întreg să-mi sară în cap cu fraze de-astea celebre de genul „Nu înseamnă Nu chiar dacă umblu în pizda goală și mai vin și personal să ți-o arăt ție” dar nu vom ține cont de așa ceva.

Ideea este destul de simplă, atât timp cât fetele de 12 ani se cred Miss Univers al sexualității deși doar ce le-au crescut și lor trei fire negre pe undeva, or să aibă impresia că ele chiar sunt femei fatale și or să se bage în cel de fel de combinații care mai de care mai sexuale.

După ce mintea lor necoaptă or să vadă despre ce este vorba de fapt, or să înceapă acuzațiile de viol. Nu știu de ce părinții moderni nu-și supraveghează copiii, nu știu de ce chiar îi încurajează uneori să se îmbrace așa provocator…

Desigur, nu există scuză pentru viol, chestiile astea nu se fac nicăieri în lume însă cred că nici în celelalte colțuri de Terra părinții nu-și dezbracă copiii pe stradă în loc să-i îmbrace. De asemenea, copiii de 12 ani în străinătate sunt cu școala, cu nasul în carte, nu pozează în femei fatale și bune de futut pe Facebook cum se întâmplă cu fetițele românilor. Te iei cu mâinile de cap dacă te uiți prin profilurile de fete românești, zici că-i depravarea în persoană acolo, mai ceva ca-n America de Sud.

Leave a Reply