Voi ați văzut vreodată mașină mai hidoasă decât Fiat Multipla?

fiat-multiplaPentru că sunt în căutarea unui autoturism second hand petrec destul de mult timp online, pe site-urile de anunțuri auto. Citesc, mă documentez, privesc. Pe lângă sutele de troace ordinare scoase la vânzare de niște ciobani care n-au auzit niciodată de cuvântul „întreținere” asociat cu un cuvânt foarte des folosit de ei „mașină”, mai există o serie de mașini foarte urâte precum Fiat Multipla. Fraților, eu nu am văzut în viața mea o mașină mai urâtă ca asta.

Fiat Multipla e de-a dreptul hidoasă, te și sperii de ea când o vezi că trece pe lângă tine. Atunci când se apropie, parcă-ți vine să te tragi într-o parte de frică să nu iasă un căpcăun pe țeava de eșapament, să te tragă cu totul în tobă. Eu unul nu aș cumpăra niciodată așa ceva. Adică înțeleg, la țară să cari porcul, troacele, lemnele cu ea, este perfectă, cred că aceasta este motivul principal pentru care țăranii o cumpără de altfel. Un om cu gusturi bune nu ar cumpăra niciodată așa ceva.fiat-multipla-2

Cred că designerii de la Fiat au fost pe etnobotanice atunci când au desenat mașina asta, iar inginerii care au aprobat proiectul probabil că erau într-o beție continuă de vreo câteva zile. Eu chiar nu-mi explic cum dumnezeului au reușit italienii să pună la cale o mașină atât de urâtă, căci știm cu toții că ei sunt renumiți pentru stil, rafinament și design fin. Oricum, bine că nu se mai produce acel model, probabil și-au dat seama că se confecționează un mutant în a lor fabrică și au pus capac producției.

Leave a Reply