Voi incerca sa fac pe dracu-n patru si sa tehnologizez relatia cu ANAF

Gata. Mi-am propus. Urmatoarea data cand ajung la ANAF o sa depun toate cererile posibile si imposibile astfel incat sa imi deschida toate conturile online de care am nevoie. M-am saturat de bullshit-ul asta cu statul pe la coada de fiecare data cand trebuie sa depun cate un act, o declaratie, o ceva acolo, orice… Nu se poate ca in secolul 21 sa pierzi 3 ore pe la cozi ca sa depui nu stiu ce declaratii.

Prima ocazia cu care o sa ma duc pe acolo cred ca o sa fie pentru plata birurilor anticipate. Nu stiu daca o sa imi vina o data cu regularizarea pe anul trecut, insa daca o sa vina si regularizarea cu atat mai bine. O sa mergem sa regulam treaba in analele ANAF-ului. Atunci o sa depun toate actele pentru ca pe viitor sa pot plati online birurile anticipate si toate cele, eventual sa vad ce pot depune in format electronic.

Cred ca in urmatoarele doua saptamani o sa rezolv si problema asta, chiar daca o fi nevoie sa stau vreo 3 ore pe la coada si o sa fac un mic tutorial de tehnologizare a relatiei cu ANAf-ul, pe intelesul tuturor bineinteles. Stiu ca nu sunt multi ce interesati de asa ceva, oamenii prefera sa stea pe la cozi si sa suporte angajatii morocanosi, insa exista si oameni asemenea mie care abia asteapta sa scape de mutrele lor pentru totdeauna.

Voi ce parere aveti sau mai bine zis cum va intelegeti cu ANAF-ul? Platiti ceva biruri asemenea mie? Aveti o firma sau nu? Sunt tare curios…

One Response

  1. Marius February 24, 2016

Leave a Reply