Voltaj la Eurovision

Voltaj o sa participe la Eurovision. Nu stiu ce parere aveti voi, insa eu unul nu am una prea buna. Voltaj este una dintre cele mai bune trupe din Romania ultimilor 15 ani, insa piesa pe care o vor canta nu mi se pare potrivita pentru asa spectacol, unde conteaza atat versurile, linia melodica dar si spectacolul pe care il faci in sine pe scena. Luminita Anghel si trupa sistem din cate tin eu minte au fost cel mai aproape sa castige trofeul in urma cu cativa ani, insa cei de la Sistem au facut un spectacol de zile mari polizand la butoaie pe scena.

Nu vad cum ar putea o trupa ca Voltaj sa castige Eurovisionul, nu stiu cum o trupa din Romania ar putea sa castige Eurovisionul pentru ca de cand ma stiu, e o competitie intre tari. Nu conteaza cine ce canta, conteaza cine cu cine e vecin. Mereu se voteaza intre vecini si intre tari, nu pentru cel care canta. De exemplu, Moldova o sa voteze cu Romania indiferent cine ce canta pe scena, la fel si Romania va vota cu Moldova. E o tiganie clasica si un spectacol nul dupa parerea mea, motiv pentru care nu ma intereseaza absolut deloc.

Va reusi oare Voltaj sa faca o surpriza placuta la Eurovision? Eu unul nu cred. Nu au nici piesa, nici Romania nu are destula influenta. Cred totusi ca poate sa castige o tara independenta, insa doar daca are o piesa extraordinar de buna care sa devina slagar international in doar cateva zile. Altfel, chiar nu ai cum. S-o zicem pe-a dreapta, cred ca Romania nu va castiga niciodata aceasta competitie, nu are cu cine si nici cu ce.

Leave a Reply