Vorba lunga saracia omului – cea mai adevarata zicala romaneasca

Mai fratilor, atat de adevarata este vorba asta romaneasca, incat nici nu stiu de unde sa incep cu exemplele ca sa dovedesc treaba asta. Am observat faptul ca 90% dintre cei care sufera de limbarita sunt niste oameni destul de saraci, pe langa viata a trecut fara mare greutati si au ajuns la pensie fara o batranete asigurata cum s-ar spune.

Din pacate, acesta este adevarul si am observat faptul ca cei care prefera sa petreaca o gramada de timp pe la barfa si pe la palavragit ca-n Poiana Lui Iocan, sunt de obicei oameni destul de saraci. Pai cand sa mai muncesti daca vorbesti mereu?

Exista foarte multi oameni care vorbesc non stop, asa li se pare lor ca arata un om normal. Din pacate, nu vor avea niciodata bani in buzunar. Eu unul prefer sa imi pastrez vorbele si sa incerc pe cat posibil sa muncesc cat mai mult.

Sunt constient de faptul ca daca stau la povesti, nu o sa faca altceva de cat sa pierd foarte foarte mult timp. Timpul din punctul meu de vedere este foarte valoros, asa ca prefer sa il folosesc intr-un mod care ma intareste ca si caracter si care ma face sa avansez putin cate putin.

Voi ce credeti? Credeti ca modul in care ne formam in viata are legatura destul de stransa cu starea financiara pe care o dobandim? Eu unul asa cred, insa sunt curios sa stiu si parerile voastre asa ca nu ezitati sa imi treceti in comentarii ceea ce credeti cu adevarat despre cei care vorbesc non stop.

Leave a Reply