Vrajeala din anunturi

Romania e plina de foarte dar doarte multi oameni prosti. Multi si prosti. Atat de prosti incat pute pamantul sub ei de atata prostie. Stiu ca zicala era alta dar improvizam pe moment, nu-I bai. Dupa ce okazii a inceput sa ceara bani pentru serviciile oferite prostii s-au mutat pe gratuitati precum tocmai si mercador, olx mai nou. Cand vreau sa ma distrez pur si simplu intru pe tocmai si ma uit prin anunturi. Jumatate din ele incearca sa vanda lucru defecte dar cu defecte ascunse.

In cazul masinilor se constata cel mai des acest lucru atunci cand intalnim in anunt urmatoarea formulare: “vand urgent nustiuce masina, pret mai mic de cat al pietii, plec din tara, accept unele schimburi pe motorina….”

Pai in pizda matii se vede de la o posta ca masina aia are bube si vrei sa scapi de ea cat mai repede… ori ai nevoie de bani ori o dai la schimb si te alegi cu alta masina? Lume plina de idioti. Problema e ca sunt atat de multi prosti care pun botul la astfel de mizerii incat treaba merge de minune.

Leave a Reply